Pagrotsky blev kallad kort. Hämta mamma!

Medan Anton Abele är upptagen med att pennfajtas med Blondinbella har Antons pappa rutit till. Gunnar Abele kräver att Jan Helin ska ta bort ett webb-tvklipp från ”The Schulman show”. Där har Alex Schulman visat några youtube klipp från Anton Abeles valkampanj för en panel som sedan diskuterat dessa. Bland annat fäller Torsten Flink några nedsättande kommentarer om Antons utseende medan Karin Magnusson försvara honom.Gott så.

Gunnar Abele tycker dock att Aftonbladet har gått över gränsen. Han funderar på att göra rättssak av det och har ”låtit en del jurister titta på detta”. Han inväntar dock ett ordentligt svar från Jan Helin.

Är det så det vi ska ha det hädan efter? När våra riksdagsledamöter utsätts för satir så kallar de på pappa och så får pappa komma in och ta de som varit dumma i örat. Curlinggenerationen har kommit in i riksdagen och med den har curlingföräldrarna kommit ut i offentligheten. Nu väntar vi bara på Gunnars facebookgrupp ”mot att folk är taskiga på internet”. Nej, just det den har ju hans son redan startat.

Detta inlägg publicerades i politiska partier och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s