Lena Melin – en megafon för politikerförakt

Mona Sahlin har låtit sig bjudas på biljetter till Stockholm Open. Och direkt är Aftonbladets politiska kommentator Lena Melin där och talar om hur dåligt det är.

Lena Melin gör det väldigt ofta nu för tiden, alltså talar om hur dåligt politiker sköter sig. Det känns så… tradigt, självgott och förutsägbart. Och lite uppviglande också, som om Lena Melin har gett sig den på att köra politikerförtroendet i botten.

Denna gång känns Lena Melins uttalanden dessutom lite off side. Hon säger till exempel att det är en försvårande omständighet att Mona Sahlin valde att ta med sin son.

– Det ser mer illa ut än om hon hade gått med en partikollega. Jaha, Lena Melin tycker alltså inte att det är bra att en partiledare låter sig bjudas på tennisbiljetter men det hade varit en förmildrande omständighet om partiledaren låtit fler politiker bli bjudna. Var finns logiken i det?

Melin säger också att”… det är snubblande nära att Mona Sahlin kan bli åtalad för mutbrott för det här.” Allvarligt talat, hur sannolikt känns det, om nu Arkelsten inte blev åtalad.

Nej Lena Melin, gå hem, gör om, bli saklig och kom tillbaka. Vi vet att du kan.

Detta inlägg publicerades i Media och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s