Inte alla änglar hemma

Att hovet knappast utgör den svenska intelligensreserven har ju de gångna två veckorna stått klart. Det har eventuellt varit bortom allt rimligt tvivel sedan 1818 men ändå. Men så ringde de norska kungahuset och tyckte att de inte riktigt fått de utrymme i dumskallarnas sammansvärjning som de förtjänade. Sagt och gjort, kvalitetsprogrammet ”Malou Efter 10” gjorde plats i myssoffan och prinsessan Märtha-Louise tog plats.

Hon har skrivit en ”självutvecklingsbok med andliga dimensioner” som heter ”Möt din skyddsängel”. I Norge, berättar Märtha-Louise är det över 50% som går i ”alternativ behandling” – mest läkare. Det låter ju som en mardröm men Märtha-Louise insisterar på att vi därför måste börja ta det här med t.ex. aura på allvar. Hennes egen är ungefär 3 meter och det är viktigt att man inte fastnar i tanken om att ju större aura desto bättre – det går att reglera den så vi behöver inte vara oroliga.

Märtha-Louise kan sina grejer. Hon är nämligen ledare för en Änglaskola. Jomenvisstseru. Där får man möjlighet att lära känna sin skyddsängel som förövrigt både syns, hörs och till och doftar. Prinsessan förnimmer alltid en skir rosenbuske när hennes ängel är in tha hood.  Alexandra Pascalidou, Malous vikarie, stirrar som en liten docka, helt tom i ansiktet.

-Hur kommunicerar man med sin skyddsängel?

– Man kan prata med den eller en stilla kommunikation från hjärtat.

– Jaaahaaa.

Kavla upp armarna, ta fram rakbladet och se klippet i sin helhet.

Detta inlägg publicerades i verklighetens folk och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inte alla änglar hemma

  1. Pingback: Änglamingel – det nya svarta? | Chockad och Orolig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s