Män som hatar kvinnor

Att det mesta handlar om Wikileaks och Julian Assange just nu har väl knappast undgått någon. Det är med stort  intresse som vi följer rapporteringen, debatten och utvecklingen.

Det är också med stor förvåning och med viss avsmak vi noterar att begreppet ”sex by surprise” och ”överraskningssex” dyker upp lite här och var. Den här obehagliga omskrivningen för våldtäkt är… Det är bara så sjukt. Sex by surprise…

Assanges advokat Mark Stephens säger till AOL News att den svenska åklagaren har sagt till honom att Assange är ”wanted not for rape but for “sex by surprise,””.

Samtidigt höjs röster för att allt är en del av en konspiration. Assanges frame:as för våldtäkt för att makten vill tysta honom. Se där: två bra skäl till att kvinnan naturligtvis ljuger. Om något hände var det bara lite överraskningssex och så  springer kvinnan säkerhetspolisens och diplomatkårens ärende och anmäler honom.

Typiskt att det här alltid händer män. Det är nästan så att man anar en ännu större, välorkestrerad konspiration genomförd av världens alla feminister, manshatare, lesbiska och militanta anarkafeministdjurrättsveganer.

Läs dessa smarta inlägg i ämnet.

Detta inlägg publicerades i män och kvinnor, Media och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Män som hatar kvinnor

  1. michaeleriksson skriver:

    Om du hade följt debatten hade du vetat att det som så häår långt har dykt upp i media inte har varit våldtäkt i någon rimlig definition av ordet, utan bara efter radikalfeministiska definitioner som tex ”om jag ändrar mig dagen efter så har jag blivit våldtagen”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s