Jay är kär och jätteledsen

Vi har tidigare meddelat att vi inte tittar på Idol 2010. Men vi har inte kunnat undgå ett och annat som rapporteras om den där talangjakten.

I dag nåddes vi av nyheten att de två finalisterna tydligen är ett kärlekspar. Oj oj oj, så smarrigt. Nu vet vi visserligen att det inte kommer att hålla. Dokusåparomanser håller typ aldrig. Men vi blir ändå glada av att se förälskade par. Och kära dokusåpapar brukar vara extra gulliga för de TROR verkligen att det ska vara för evigt.

Men Jay, ena halvan av kärleksparet, verkar inte alls så glad. Kolla in den här intervjun och få ett ansikte för hur ”sju svåra år” ser ut.

Kanske är det uttalandet från en av våra (hrm) favoriter, Andreas Carlsson och tillika jurymedlem, som gör att Jay lägger pannan i rekorddjupa veck. Carlsson tycker nämligen att finalen har utvecklats till en ”fars”:

– I en final ska ju båda gå ut och krossa, om de känner att ingen bryr sig om vem som vinner blir det ju förstört, säger han.  Krossa. Det låter ju kul. Hur var det nu Andreas? If you can dream it, you can be it?

Detta inlägg publicerades i Media och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s