När det spårar ur…

Någon har varit synnerligen okreativ för visst känns det tillsynes pinfärska året 2011 på något spöklikt sätt igen? Det är nästan som om man återvunnit 2010… Något att fundera på eller hur?

Hur som helst, det är mängder av snö och det har inte varit plusgrader sen början av november och det är helt omöjligt att transportera sig med tåg. Förseningar på en och en halv timme betraktas som i tid och en ska vara glad om en överhuvudtaget kommer fram.

Riktigt komiskt blir det då när det är en massa annat som skiter sig för SJ. Som när de kör ett av sina få fungerande tåg rätt in i ett betonmgfundament på Malmö Central. Lite onödigt kan man tycka. det var ingen där och ingen stress att tala om. Det talas om att lokföraren kanske hade druckit, vi tror mer på att han var djupt traumatiserad av att ha suttit fast i Nässjö för många timmar den här vintern.

Än mer komiskt blir det när tåget sen ska bärgas och arbetet ”spårar ur” skriver samtliga tidningar  i bästa GP-stil uttryckte det. Den vagnen som man tagit in för att flytta på den skadade vagnen tappade plötsligt sina hjul och spårade ur. Hela tågstyrkan fallar samman framför ögonen på SJ! Vill ni själva se så ta er ner till Malmö central men det är nog ingen bråtska – det lär ta ett par veckor till.

Detta inlägg publicerades i myndigheter och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till När det spårar ur…

  1. Ulf Oreest skriver:

    Ett urspårat tåg, på Malmö station Det är säkert ett brott som begåtts, av lokföraren så klart, en klar gärningsman är han ju…. Det är verkligen hög tid att koppla in en åklagare, vilket dom borde gjort direkt. Minst 2 poliser, gärna med ihopsydda båtmössor som kan bräka på skånska, (jävla blattajävel eller nåt sånt). Kanske någon av Assangeåklagarna kunde vara lämplig att åtala? Marianne Ny borde vara klart lämplig för det här målet. Ja, åtala lokförararen vet ja! Han kanske hade nåt slags otillbörligt fuffens för sig i flokförarhytten, med nåt lösaktigt fruntimmer…. Vem vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s