Teknikbögeri

Apples VD Steve Jobs är sjuk och har tagit två års ledigt. Bland teknikfreaksen är detta typ det värsta som kan hända eftersom Jobs har personifierat Apple och deras framgångar. Och nu gungar marken ännu mer när det kryper fram att hans efterträdare är bög. Fruit. Gay. Homo. Queen. More bent than a boomerang. Ja, ni fattar.

Mannen till vänster är tydligen bög. Mannen till höger får väl antas vara hetero tills motsatsen har bevisats.

Tim Cook hetar han, mannen som outas av en amerikansk skvallersajt. Sajten har spekulerat i Cooks läggningen en längre tid och slår nu fast att visst är grabben homo.

Sajtens outning är i princip en enda lång hyllningsartikel och Cook verkar vara en synnerligen kompetent person. En riktig teknikbög. Vi pustar ut för det verkar som att denna man kan sköta Apple – trots att han är bög.

Däremot blir vi lite oroliga över hur det står till i huvudet hos andra som bestämmer hos Apple . Tydligen så har Cooks läggning diskuterats inom företaget. Cook har fått stöd från flera håll men det har också funnits farhågor ”whether his coming out would impact the perception of the Apple brand”. Vi tar oss för pannan.

Kära Apple-ledningen, vad är ni rädda för? Att Apples produkters ska uppfattas som bögiga? ”Å nej, en Iphone 5 kan jag inte köpa för den är så bögig. Tim Cook har en sån.” Varenda bög och flata i Sverige har en Iphone men det verkar inte ha avskräckt heterosarna här, kan vi berätta. Dessutom, har ni helt missat att homosar är trendsättare? Herregud, er nya VD som drivit på framtagandet av Iphone 4 och Ipad är ju trendernas trendsättare. Nej vet ni vad, låt bögen susa fram fritt i Silicon Valley så ska ni se att han lyfter ert företag till helt nya nivåer!

Detta inlägg publicerades i Media och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s