Bunga bunga – sjukt för att vara Berlusconi

Åklagarna i Milano anser att de har tillräckliga bevis för att fälla Berlusconi och att det därför inte behövs något förhör med honom. Dommaren har nu fem dagar på sig att besluta om det ska gå direkt till rättegång, i så fall kan den vara igång inom ett par månader.

Saken gäller Ruby, en minderårig marockansk magdansös han är anklagad för att ha haft sex med. Enligt Ruby har de inte haft sex men vittnen och avlyssnade telefoner ger en annan bild. Han är också anklagad för att ha utövat maktmissbruk för att få ut henne ur häktet efter att hon tagits för att ha stulit 3000 €. Enligt uppgift krävde han att hon skulle släppas ur häktet och sa att hon var Egyptens president Mobarkas syskonbarn. Vilket hon ju inte är. Mediamogulen förnekar sig givetvis inte:

Jag är politikens Jesus Kristus. Jag är ett tålmodigt offer. Jag står ut med allt och jag offrar mig själv för alla.”

Han har också försökt skaka av sig händelsen med kommentaren: ”Det är bättre att vara galen i vackra flickor än att vara gay”

Att Berlusconi utövar maktmissbruk, är homofob, ligger runt och blandar ihop sig själv och gud känns som gårdagens nyhet. Men nytt för oss i den här soppan är länken mellan Berlusconi och Ruby: bunga bunga.

Det är ”en orgie som involverar en mäktig ledare” och han har lärt sig allt detta av Libyens diktator Muammar al-Gaddafi. Av Gaddafi – you cant make this shit up.

Det är lite oklart vad bunga bunga är men det verkar börja med middag för att sedan övergå till ”underwater orgy where nude young women allegedly encircled the nude prime minister and/or his friends in his swimming pool” eller  ”20 naked young women performing an African-style ritual known as the bunga bunga.”

Polisfacket har i alla fall regerat skarpt sedan det framkommit att kvinnliga polisuniformer används vid bunga bunga stripshowerna. Och så ett antal minderåriga tjejer då.

Vi får väl se, Chockad och Orolig kommer definitivt följa det här. Bunga bunga är sjukt till och med för att vara Berlusconi.

Detta inlägg publicerades i män och kvinnor, Media, utrikes och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bunga bunga – sjukt för att vara Berlusconi

  1. Pingback: Om icke nu, när då? | Chockad och Orolig

  2. Pingback: Vem kommer vara i ditt påskägg? | Chockad och Orolig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s