Behöver du en flykthuva?

Som trogna läsare vet har vi en faiblesse för märkliga annonser. Nu har vi stött på den här som får oss att undra: Hur många hotas av terrorister i sina hem? Hur ofta har vi jordbävning i Sverige? Och vad i hela friden är en ”flykthuva?”. Har vi missat något som har hänt i vårt samhälle? Behöver vi vara ännu mer oroliga än vi varit hittills?

Detta inlägg publicerades i Media och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Behöver du en flykthuva?

 1. elly skriver:

  akta er för gärningsmännen!

  alltså det här blir ju jättekonstigt. en terrorist är ju också en gärningsman, så fort den begår ett (terror)brott. vad är det för skillnad? om en terrorist bröt sig in i mitt hem för att spränga sig eller mig eller oss i luften, skulle jag då hinna fira ner mig på gatan med min räddningslina? så många frågor, så lite tid… bäst att montera upp den i förväg.

  • chockadochorolig skriver:

   Ja, vi är inne på samma spår. Det verkar finnas så mycket att vara rädd för – inte minst PANIK som tydligen är vår värsta fiende. Så det är lika bra att beställa en sådan där lina till varje fönster man har.

 2. microtimer skriver:

  Det finns en dold faktor i denna annons, den finansiella. Generöst nog kan man leasa escape-rope om man inte har råd att köpa den. Då måste man förstås bli godkänd av kreditgivaren.
  Där har vi hamnat i en klassfråga som tenderar bli politisk. Är det bara de ekonomiskt välbeställda som har rätt till Escaperope, borde inte alla ha det?
  Kanske är det så att terroristerna som bryter sig in egentligen vill ha din escaperope för att de inte klarade sig genom det finansiella nålsögat och då är det ju smartare att bara hänga den på dörren så att de kan ta den utan att komma in. Alltså, sätt inte en sådan i varje fönster, för då är risken större för besök av terrorister!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s