Därom kan vi enas: det är fortfarande sossarnas fel

Sofia Arkelsten läser uppenbarligen inte den här blogg. Det är synd för då hade moderaternas partisekreterare kanske känt igen sig i Björklunds yviga tankesvirr och bestämt sig för att åtminstone ligga lite lågt med dylik barlast. Men som sagt, nu tillhör hon inte vår välsignade läsekrets.

I dagens Agenda framkom det att Håkan Juholt bjudit in Fredrik Reinfeldt att debattera honom i omvalsrörelsen i Västra Götaland men att Reinfeldt tackat nej vi flera tillfällen. Detta kritiserades så väl av väljare som av en valforskare från Göteborgs universitet. Tillbaka till studion där Sofia Arkelsten får frågan om Reinfeldt inte borde ha tagit sitt ansvar och ställt upp på en debatt. Hon svarar att för att man ska kunna ha en debatt så måste det finnas två parter och Socialdemokraterna har inte presenterat något alternativ. Vi i moderaterna vill jättegärna ha en debatt, det vore toppen men våra händer är bakbundna, tyvärr. Lyssna gärna på den exakta ordalydelsen här (39 min in) men det är den här retoriken och det här budskapet (och i rätt hög utstreckning formuleringen) som trummas ut från Alliansen just nu. Tröttsamt: Ja.

Annika Lantz twittrade i morse ”Känner med M idag.Tänk att förlora mot ett parti man anklagat för att inte ha någon politik.Känner såklart för en massa andra partier också.”

Någon minut senare kom uppföljningstweetet ”Känner för S idag.Tänk att inte orka försvara sig när man blir anklagad för att inte ha någon politik.Känner såklart för andra partier oxå”

Detta inlägg publicerades i politiska partier och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s