Veckans gösar

Vi vet inte riktigt var vi ska börja. Det finns så många aspekter av den här ”manspanelen” (bara en sådan sak!) som Expressen har satt ihop. Gänget som Expressen uppmanar läsarna att lägga sina relationsproblem i händerna på är, och håll i er nu:

Marcus Birro

Leif GW Persson

Robert Aschberg

Pigge Werkelin

Till denna manspanel kan man alltså maila in sina frågor. Det har ”H” gjort. Hon spelade in en porrfilm för 25 år sen och hennes särbo sen 5 år tillbaka vet inte om det. Hon har mått dåligt av det, hon gjorde det inte för pengar utanför bekräftelse, och har nu spenderat sina livsbesparingar på terapi. Låt oss först och främst bara hoppas att ingen människa som har det så här vänder sig till Expressens manspanel, på riktigt. Men… vad ska hon göra – ska hon berätta för sin livspartner vad hon har varit med om och hur hon mår eller ska hon hålla det inom sig?

Robert Aschberg tycker att hon ska ”bekänna sina synder”. Vidare vägleder han: ”Berätta allting, så begränsar du risken för skitsnack [? red.anm.], och vem vet, din särbo kanske blir het på gröten av bara farten”.

Marcus Birro tycker inte att ”han [särbon] har med saken att göra”. Men om ”han skulle fråga dig (vilket verkar otroligt) om du medverkat i en porrfilm eller två kanske du bör hålla dig till sanningen och säga, men annars har din man inte med saken att göra.”

Exakt vilka konsekvenser den här manspanelen kommer få för skillsmässostatistiken är i dagsläget oklart men vi ser fram emot Aftonbladets reportage om det.

Tipstack Kristofer Andersson

Detta inlägg publicerades i män och kvinnor, Media och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s