SD-politiker möter väljare – får vända sig till DO

Det här måste vara veckans bästa. Eller veckans… kan inte minnas något roligare sen det här.

En Sverigedemokratisk politiker med utländsk bakgrund flyttar in i en bostadsrätt i Malmö. Ordförande i föreningen är sannolikt en av politikerns väljare för han gillar inte invandrare. Han misstänker att de inte vet hur man gör när man bor i en bostadsrätt.

Ordförande ska ha sagt att ”alla jävla utlänningar ska härifrån” och liknat huset vid ett flyktingläger. Han ska också ha hotat politikerns dotter och hennes vänner. SD-politikern skriver också i sin DO-anmälan att ”han hotade att döda vår byracka, en liten vovve på fyra kilo”.

Ja, kamrater, ni läste rätt. Sverigedemokraten har vänt sig till Diskrimineringsombudsmannen för att få upprättelse. Där har de nu nåtts en förlikning där politikern och dottern får 90 000 sek var och en ursäkt från ordföranden.

Enligt obekräftade uppgifter har Sverigedemokraten nu dragot sig tillbaka från politiken och avsagt sig sina politiska uppdrag. Om detta beror på en nyvunnen insikt om hur det kan vara att vara invandare i Sverige eller på något annat låter vi va osagt.

Trevlig helg!

Detta inlägg publicerades i politiska partier, verklighetens folk och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till SD-politiker möter väljare – får vända sig till DO

 1. Killuminati skriver:

  Det var nog en hycklande Sosse eller Moderat som var ordförande i
  bostadsrättsföreningen ,där hittar man den riktiga rasismen och segregeringspolitiken.

 2. scheisse skriver:

  Ja, naturligtvis måste det ju vara en som röstat på SD. För alla som röstar på SD är rasister och alla rasister röstar på SD. För det har du läst i aftonbladet.

  Hört talats om exempelvis Smr eller ND någon gång?

  • lobko skriver:

   Nu står det ju ”sannolikt” i blogginlägget. Med tanke på att SD fick 17855 (hemskt, jag vet) röster i kommunvalet i Malmö 2010 och ND fick 4 röster så tycker inte jag att sannolikt känns som ett för starkt ord i sammanhanget.

  • Jo, jävligt vanligt att en kulmagad gammal BRF-ordföring är med där, ha ha ha!
   Alla som röstar på SD har någon form av problem med blattar i alla fall.

 3. Illwill skriver:

  Intressant att (mindre intelligenta) personer läser denna nyhet och inte för en sekund funderar på om den bild av SD, som 7-klöverns media spyr ut, kanske är falsk.

  SD kallas rasister – trots att de har representanter som kommer från andra länder/kulturer och att SD:s program finns tillgängligt på nätet.
  SD kallas nazister – trots att de är det enda pro-israeliska partiet i riksdagen och en av deras representanter fått Herzl-priset för hans ”exceptionella insatser för Israel och sionismen”.
  SD kallas fascister – trots att det är 7-klöverns stormtrupper som var och varannan dag attackerar SD:s representanter (och andra).

  Man måste nog vara riktigt j-la korkad för att tro på de lögner som 7-klöverns media spyr ut…men bloggare är tyvärr sällan speciellt intelligenta (VSB).

  • ”SD kallas rasister – trots att de har representanter som kommer från andra länder/kulturer och att SD:s program finns tillgängligt på nätet.”
   Skulle det utgöra ett bekymmer för att kalla SD vid dess rätta namn, rasistiskt? Du vet om att det finns serber som hatar svarta men som inte har några bekymmer att umgås med kaldéer till exempel? Eller svenne-bananer som hatar araber men gärna hänger med etiopier? Att vara rasist innebär inte per automatik att man vilt och fradgande hatar allt och alla som inte ser ut som man själv – det innebär däremot SD:s program. Kalla det sen kultur och tro att ingen fattar vad ni menar bara för att narrarna i riksdagen och kvällspressen har problem med er retorik.

   ”SD kallas nazister – trots att de är det enda pro-israeliska partiet i riksdagen och en av deras representanter fått Herzl-priset för hans ”exceptionella insatser för Israel och sionismen”.”
   =) Sionism är samma övermänniskoideologi som nationalsocialismen. Samma skit, annorlunda lukt. Det är ett utvalt folk det handlar om i båda fallen. Hade judarna varit lika många som muslimerna hade ni gått runt och delat ut propaganda om ”judefaran” som SA gjorde i Tyskland på 30-talet. Ni är rädda för det som är annorlunda än ni och därför använder ni era reptilhjärnor precis som…

   ”SD kallas fascister – trots att det är 7-klöverns stormtrupper som var och varannan dag attackerar SD:s representanter (och andra).”
   Ja det är jävligt synd om er…

 4. Dom som kategoriskt kallar andra för rasister – är den värsta sortens rasist själv utan att vet om det.
  Dess personlighetsstörningar finns inom de flesta partier men flockas mestadels till vänster om mitten, vilket bevisas dagligen av EXPO, AFA, (s), v(pk) m.fl.

 5. Misslyckande skriver:

  Vi har knäckt en av de största lögnerna om invandringen

  1. 40-talisterna går i pension
  2. Behovet av invandrarna 2011
  3. 30.000 går i pension per år
  4. 78.000 beviljade PUT

  Nån som vill debattera invandring? Argumenten blir bara större mot integrationsmisslyckandet 1980-2011

  🙂

 6. MX (@MXCartoons) skriver:

  Det framgår ju ingenstans i artikeln att den tilltalade skulle sympatisera med SD, bara att målsägande gör det. Alltså baseras hela artikeln på gissningar. Då gissar jag istället på att det är ännu en av alla dessa moderater som gärna ”gillar olika” och talar sig varma för mångkulturen, så länge de själva ”slipper ha negrerna runt knuten”.

  Du skriver också:

  ”Enligt obekräftade uppgifter har Sverigedemokraten nu dragot sig tillbaka från politiken och avsagt sig sina politiska uppdrag.”

  Det verkar lika taget ur luften även det påståendet. Blir inte mycket kvar annat än önsketänkande och gissningar från en förmodad SD-fobiker i slutändan. Snarare visar väl originalartikeln på att även personer med invandrarbakgrund sympatiserar med SD.

 7. Trent skriver:

  Jag tillhör en av de med invandrarbakgrund som röstar på SD som tycker att sjuklövern misslyckats totalt. Det har verkligen gått för långt nu!

 8. Jag har alltid undrat över partitillhörigheten hos alla de som snyftande springer till DO och anmäler att de minsann blivit ”kränkta” av någon som uttryckt sig politiskt inkorrekt. Nu har jag tydligen fått svaret.

 9. Karl Lennartsson skriver:

  Jag tycker att ”vovven” ska fa 90000 godisbitar. Den som inte tycker om manniskans enda vaen aer elak.
  Haelsningar fran min vovve!

 10. Björn skriver:

  Jo men herrejäklar vad denna lilla grej lockade till sig läsare som jag kan anta inte tillhör den normala läsekretsen. Fantastiskt. Hur sätter man upp ett sökdiltwr som gör att man hittar alla SD-kritiska texter? Eller söker man bara efter ” sverigedemokrat rasism”?

  Jag blir lite chockad. Och smått orolig.

 11. Stellan Bojerud skriver:

  Jag leder SD Solna-Sundbyberg Av våra aktiva medlemmar är 40% själva invandrare. Vi har 5 kommunala förtroendeposter, varav 2 innehas av invandrare (Laos resp Serbien).

  Våra utlandsfödda medlemmar kommer från Danmark, Finland, Frankrike, Kina, Laos, Luxemburg, Rumänien, Serbien, Syrien, Thailand, Tyskland, Ungern och Österrike.

  SD vill inte kasta ut några invandrare som nu finns i Sverige utom krigsförbrytare och dömda grovt kriminella (mördare, pedofiler och våldtäktsmän).

  SD välkomnar flyktingar som fyller FN:s och EU:s krav samt önskvärd arbetskraftsinvandring (ej tidningsutdelare från Uzbekistan eller bärplockare från Thailand) och särskilt ömmande fall.

  Däremot skall nyinvandring av anhöriga ske restriktivt. Det är rimligt att familjerna står för kostnaderna och inte skattebetalarna.

  Stellan Bojerud
  fd riksdagsledamot (SD)

  • Illwill skriver:

   Oj oj, sådan rasism! Eller hur, bloggägarna? Att vilka utvisa grovt kriminella, det går ju emot allt (absolut allt) som 7-klövern och PK:iterna står för. Tanken är ju att vi ska ta hit världens absolut sämsta individer och låta dem våldföra sig på det svenska folket så att resten av världen blir bättre, eller?

   Ja, jag tycker extremt illa om grovt kriminella samt PK:iterna som prioriterar förövare istället för offer.

 12. Misslyckande skriver:

  En av dom största lögnerna om invandring är i dag bekräftat

  http://www.arguments.n.nu/5

  1. 40-talisterna går i pension
  2. 30.000 per år
  3. Behovet av invandrarna 2011
  4. 78.000 beviljade PUT 2011

  Någon som vill debattera massinvandring? Vi har kartlagt över 120 motargument med fakta för varje argument!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s